English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Tredemøller

Treadmills

Å løpe på en tredemølle i sin egen bolig kan føre til sjenerende støy for de rundt deg. Det kan være alt fra familiemedlemmer eller naboer, dersom du bor i en fleretasjes bygning.

Støy fra tredemølle kan være både luftbåren støy og vibrasjonsstøy. Trinnlydsstøy når man løper på tredemølla kombinert med vibrasjonsstøy fra motoren, bidrar til støy som kan være sjenerende for de rundt.

Hva kan legges under tredemølla for å redusere støyen?

  1. Sørg for at beltet som driver tredemølla ikke er for slakt eller for stramt. Her er det viktig å følge leverandørens instrukser. Med slik behandling kan deler fort bli slitt og må skiftes.
  2. Plasser tredemøllen så sentralt i rommet som mulig. En tredemølle som står i et hjørne eller nær en vegg vil gi fra seg mer støy.
  3. Vi anbefaler vi å bruke en støyblokade mot luftbåren støy og vibrasjonsstøy. Acoustiblok 3 mm, laget av NASA, legges på gulvet. Over denne legger man en Heron 10 mm vibrasjonsduk, som fanger opp det meste av vibrasjonen. Sammen vil dette redusere mye av den sjnerende støyen. Boligens byggematerialer kan også ha en innvirkning på støyen.

Kjøp vår støypakke for tredemøller

Hos oss får du kjøpt en ferdig støypakke til kun kr 2500 kr inkl. moms.

Vår støypakke består av:

  • 200 x 137 cm Acoustiblok
  • 200 x 105 cm Heron 10 mm

Andre mål kan diskuteres.

Har du spørsmål vedrørende vår støypakke eller andre støydempende produkter, ta kontakt med oss.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Acoustiblok 16- 12,5 m² roll

kr 6,999
ink. mva.

Heron Vibrastop GF 10mm

kr 3,413
ink. mva.

Tecsound Texfon 3,4 mm

kr 2,940
ink. mva.