Om oss

Vi leverer patenterte og anerkjente isolasjonsprodukter mot støy. Våre lydisolerende produkter kan hjelpe deg på veien mot en litt roligere hverdag.

Stillhet AS leverer patenterte og anerkjente isolasjonsprodukter mot støy. Våre lydisolerende produkter kan hjelpe deg på veien mot en litt roligere hverdag.

Vi kan dokumentere verdier for hva produktene gjør, men kan aldri garantere den endelige opplevelsen, da dette avhenger av en lang rekke faktorer utenfor vår kontroll. Erfaringsmessig vil alt hjelpe, men støyens art og fordeling i frekvenser, kvalitet og type byggematerialer, omgivelser og montasjen av produktene vil innvirke i forskjellig grad.

Reduksjon av støy, som er definert som uønsket lyd, fordeler seg på en del hovedsektorer:

  1. Luftbåren støy - Romstøy, gjennomgang og gjenklang i hus
  2. Strukturbåren støy - Trinnlydstøy, og andre typer støy i byggets struktur
  3. Vibrasjonsstøy - Fra egne eller andres maskiner eller utstyr
  4. Skjerming av generell støy inne og ute

Stillhet AS har i dag bygget ut et stort utvalg av produkter som dekker disse gruppene, samt en del helt spesielle støyproblem. Vi har samarbeid med en rekke fabrikker i hele verden. Firmaet har store lokaler ved Nyland stasjon i Oslo, hvor man kan se utstilte varer. Hos oss kan du handle både på nett og i butikk. Vi leverer over hele landet.

Vår historie - kort fortalt

I 2013 ble Stillhet etablert av Henrik Steffens som en avdeling under landbruksfirmaet Norsk Småfeservice AS, hvor hovedfokuset for avdelingen var salg av støydemping i fjøs. Firmanavnet på den tiden var da Romisolering. Da behovet for støydemping var ønskelig også utenom landbruket, ble Stillhet da skilt ut fra Norsk Småfeservice AS i 2015 og da etablert som eget firma under navnet Stillhet AS. Stillhet AS ble kjøpt opp av Stein-Erik Val med hans firma inOne AS i 2020. Henrik Steffens er fremdeles en bidragsyter for bedriften som rådgivende konsulent. Stillhet har et datterselskap i Sverige, Stillhet Sverige/Xnoise, ledet av Mike Elm. Han fungerer som daglig leder, montør og rådgiver.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å redusere uønsket støy? Ta kontakt med oss på telefon eller e-post.