Meister Lyddempende systempanel Style SP 800 Skifergrå 4504

840 x 80 | 100 | 120 mm (14 mm tykk)
Varenr.
ME4803084504
Lager
På forespørsel
Pris
kr 795 pr. m².

Lyddempende systempanel - skifergrå

Lyddempende panel fra Meister er designet for å forbedre akustikken innendørs ved å absorbere ekko og forvrengning av lyd. Dette gjør at lydmiljøet blir mer behagelig og lettere å forstå, noe som kan være nyttig i alt fra rom i private boliger til store lokaler med mange mennesker. Lyddempende paneler fra Meister er også estetisk tiltalende, noe som gjør at panelene enkelt kan tilpasses interiøret i lokalet. Dette er perfekt for deg som ønsker å redusere støy og forbedre lydmiljøet innendørs.

Reduserer gjenklang og dårlig akustikk

Meister sine lyddempende systempanel reduserer gjenklang og dårlig akustikk i rom. De lyddempende panelene, Style SP800 fra Meister, er enkle å montere. Du kan selv montere de raskt og enkelt opp utenpå eksisterende vegg i rommet. Alle panelene har to spor for montering med klips, slik at du selv kan velge hvilke av sporene du vil benytte for å få det utseende du ønsker. Sporene avgjør avstanden til veggen. De lyddempende systempanelene gir et unikt, varierende og moderne utseende på veggen. Style SP800 abosrberer opptil 35% støy og gir rommet en beroligende og koselig atmosfære.

Panelene har en tykkelse på totalt 14 mm, hvorav panelene er dekt av en 5 mm tykk resirkulerbar og vegansk filtoverflate i ulike farger. Panelene har en høykvalitets MDF-kjerne med et stabiliserende sjikt på baksiden. 

Montering av SP800 systempanel

De lyddempende panelene leveres i pakkninger á 1,51 m² og inneholder 3 ulike bredder. Alle panelene har to spor for montering med klips. Man velger selv hvilket av sporene man vil benytte. På denne måten kan man lage en vegg med et flott og variert utseende. Panelene monteres på lekter/skinner med klips. Lektene/skinnene skrues på eksisterende vegg eller tak. Systempanelene festes så med klips som låser dem til lekterne/skinnene.
 
For å forstå hvordan systemet fungerer, anbefaler vi å se monteringsvideoen til Meister.
 
Hver pakke dekker 1,51 m² og inneholder følgende paneler:
  • 6 stk 840 mm x 80 mm x 14 mm
  • 6 stk 840 mm x 100 mm x 14 mm
  • 6 stk 840 mm x 120 mm x 14 mm

For montering på lekter - minimum 20x40 mm.
Top 300 H-klips inkluderer skruer, klips som fester panelene til lekter av tre og endeskjøter mot hverandre.
Det følger med 3stk avstandsstykker i hver eske med klips, for montering av den første og siste raden.
Klips er inkludert i prisen per m² panel (1 eske rekker til ca 1,5 m² panel).
For montering på skinnesystem, kontakt oss for beregning og levering av dette.

Monteringsvideo

 

KONTAKT MEG
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*