Ecosund Dempit Raw 60x120 cm m/festebøyle

50x600x1200 mm - NRC 1,0

Akustikmiljo

Varenr.
AKA10091
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 999 pr. stk.

Ecosund Dempit Raw - lydabsorbent til vegg og tak

Lyddempende plate mot gjenklang i alle typer rom. EcoSUND Dempit er en rimelig løsning som monteres individuelt og dermed ikke forstyrrer eksisterende installasjoner som ventilasjonskanaler, elektriske kabler, belysning eller alarm. EcoSUND Dempit er en effektiv lydabsorbent laget av filt og resirkulert PET. Bøyler medfølger og kan fås i to modeller. Med luftspalte (holder platen 50 mm ut i fra tak/vegg) eller uten (holder platen helt inntil tak/vegg).

EcoSUND demper støy

EcoSUND er en lydabsorbent som med et stilig design som demper støy ved å absorbere lydbølgene i et rom. EcoSUND kan installeres på tak og vegger for å redusere støyen i kontorer og lagerbygg, og kan bidra til å skape et mer behagelig og rolig arbeidsmiljø.

EcoSUND er en lydabsorbent som brukes til å redusere støy og gjenklang i bygg. EcoSUND omdanner lydenergi til varmeenergi, noe som gjør at lyden blir absorbert i stedet for å bli reflektert. Dette kan være svært nyttig i kontorbygg og lagerlokaler, der man ofte ønsker å redusere støyen fra maskiner, samtaler og andre lyder som kan være distraherende eller til og med smertefulle. EcoSUND vil hjelpe til med å skape et mer behagelig lydmiljø i bygget, om så det er et kontorlokale eller distrubisjonslokale.

Det er viktig å merke seg at lydabsorbenter ikke vil blokkere all lyd fra å treffe veggene eller taket. I stedet vil de bidra til å dempe lyden, slik at den blir mindre gjenkjennelig og mindre plagsom. Dette kan være en god løsning for å redusere støyen i områder der det ikke er mulig eller ønskelig å bruke lydisolasjon.

Produktspesifikasjoner:

  • Størrelse: 1200 x 600 x 50 mm.
  • Rengjør med tørrpuss eller støvsuging. Ved sterkt smuss, rengjør med kaldt vann, klut og mildt vaskemiddel.
  • Brannklasse 1, (B-s1, d0).
  • Tykkelse: 50 mm.
  • Akustiske egenskaper: NRC 1,0


Ønsker du å vite mer om EcoSUND? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Varemerke
Akustikmiljo
Bruksområde
Offentlig miljø, Industri
Bygning
Tak, Vegg
Tykkelse
50 mm
Akustiske egenskaper aw
NRC: 1,0
Brannklasse
Euroclass B-s1,d0

Relaterte varer

Ecosund Dempit Bøyle
Enhet
Par
kr 249
per Par
Vis
KONTAKT MEG
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*