Tecsound 70

3,5 x 5000 x 1220 mm - 7kg/m² - Rw 28 dB

Tecsound

Varenr.
TE70843
Lager
På forespørsel
Pris
kr 498 pr. m².

Tecsound 70 - effektiv støybarriere mot lavere frekvenser

Tecsound 70 er en ikke-brennbar, halvmyk duk til lyddemping i tak, vegger og gulv. Den er en svært effektiv støydemper av typen MLV (mass loaded vinyl) som reduserer luftbåren og strukturbåren støy betydelig.

Redusert støynivå med Tecsound 70

Støydemperen Tecsound 70 er et materiale som brukes til å redusere støynivået i bygninger. Det er en membran som monteres til vegger, tak og gulv for å hindre at lyd reiser gjennom bygningsmaterialene.

Tecsound 70 kan redusere lydnivået med opptil 28 dB, avhengig av størrelsen og tykkelsen på membranen og bygningsmaterialene det brukes på. Dette kan være nyttig for å redusere lydnivået fra trafikk, industriell aktivitet eller andre kilder til strukturbåren støy. Tecsound 70 er en effektiv støybarriere mot lavere frekvenser. Tecsound er spesielt velegnet til gulv, men også i vegg i hus, biler, musikkstudioer, industrilokaler m.m.  

Tecsound 70 er miljøvennlig. Det er laget av resirkulerte materialer og er fri for skadelige kjemikalier, slik at det ikke skader mennesker eller dyr.

Det er viktig å huske på at støydempingssystem er avhengig av flere komponenter, og rekkefølgen av dem for få lage et samspill om å redusere fleste mulig frekvenser. Ved vanskelig oppgave vurder kombinasjon med våre skinnesystem OMEGA.

Montering av Tecsound

Tecsound 70 kan brukes på vegger og gulv. For lett montasje, særlig i tak, anbefaler vi Tecsound SY70 som er selvklebende. Den kan brukes til å skape høykvalitetsvegger og brukes ofte i kombinasjon med akustisk mineralull, akustiske gipsplater og den kan brukes på dragere.

På gulvet kan det kombineres veldig effektivt med vår Texfon trinnlydsduk og mineralull. Man kan også doble Tecsound 70 på gulvene for å skape en tetthet på 14 kg/m² for enda mer robuste ytelsesegenskaper ved ekstrem støy.

I takene anbefaler vi bruk av selvklebende duk for å gjøre påføringen enklere, man kan enten sette den på det bestående takbelegg (hvis sterkt nok) eller montere det på oversiden av gipsplaten som skal heises opp med gipsheis.


Monteringstips:

  • Fuges tett i alle skjøter.
  • Flatene dekkes helt og skjøter tapes. Det skal ikke være sprekker eller glipper.
  • Kan festes med stifter eller skruer.
  • Brukes til vegg eller tak kombinert med gips, eller under parkett i gulv.
  • Lett å kutte og montere.


Produktdata:

  • Vekt: 7 kg/kvm
  • Vekt rull 42,7
  • 3,5 mm tykk
  • 5 m x 1,22 m rull (6,1 m²)
  • Rw: 28 dB

Trykk her for å se video om hvordan Tecsound fungerer. 

Ønsker du mer info om Tecsound 70? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Varemerke
Tecsound
Bruksområde
Hjem, Offentlig miljø, Industri
Bygning
Tak, Vegg, Gulv
Vekt
7 kg/m²
Tykkelse
3,5 mm
Lyddemping Rw
28 dB
EAN
8435288310220