Acoustiblok Acoustifence 16,63 m² rull

182 x 914 cm - 16,6 m² - Rw 28dB

Acoustiblok

Varenr.
AC40101
Lager
På forespørsel
Pris
kr 15 500 pr. rull.

Acoustifence - en støyskjerm fra Acoustiblok

En støyskjerm er et gjerde/skjerm som brukes for å redusere støy fra trafikk, industri eller andre kilder utendørs. Det finnes mange fordeler med å bruke støygjerder som acoustifence. For det første kan de bidra til å øke livskvaliteten for mennesker som bor i nærheten av en støykilde, ved å redusere støynivået i deres hjem og omgivelser. Støygjerder kan også bidra til å forhindre lydforurensning i områder der det er en økt risiko for det, som i nærheten av veier eller industriområder.

Støygjerde for fleksibelt bruk utendørs

Støydempende gjerde med maljer for utendørs bruk. Acoustifence er laget for fleksibelt bruk utendørs.

  • Leveres i ruller på 182 x 914 cm som er utstyrt med maljer hver 15 cm. (16,6 m²)
  • 3 mm tykkelse - 5 kg/m²
  • Vekt rull 83,15 kg
  • Rw: 28 dB


Slik virker acoustifence

Acoustifence har en tøff overflatebehandling som står imot vann, UV-stråling og kjemiske påvirkninger. Den er brannsikker, røyksikker og giftfri.
I tillegg til å være en støybarriere gjør det løse opphenget at lave frekvenser fanges opp som en liten fysisk vibrasjon i selve duken til støyskjermen.

Bruksområder for støyskjermer / støygjerder

Acoustifence gir betydelig skjermingseffekt ute. Den kan brukes som støyskjerm mot vei, jernbane, skytebane, motorcrossbane, tivoli, større maskiner utendørs (generatorer, frysercontainere o.a.), midlertidig skjerming rundt graving eller reparasjonsarbeider ute. Den kan brukes på oljerigger til støyskjerming på utsatte steder.

Når det gjelder hvor man bør plassere acoustifence, avhenger dette av støykilden og hvilken effekt man ønsker å oppnå. Generelt sett bør støygjerder plasseres så nær som mulig til støykilden, slik at de kan reflektere eller absorbere lyden før den når så langt som mulig. Dette kan for eksempel være langs en vei eller ved siden av et industriområde. Det er også viktig å sørge for at støygjerden er høy nok til å dekke hele støyområdet.

Montering av støygjerde / støyskjerm

Acoustifence kan festes med medfølgende metallstrips på wire, rør, eller bestående gjerde. For mer bevegelighet kan man henge opp i S-kroker. Ved behov for enda mer fleksibilitet kan man kappe opp Acoustifence i passende breddestrimler, men pass da på at man arbeider med et lite overlapp da sprekker slipper igjennom støy. Ved overlapp tapes skjøten.

Ønsker du å vite mer om vårt støygjerde acoustifence? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Varemerke
Acoustiblok
Bruksområde
Hjem, Offentlig miljø, Industri, Utendørs
Bygning
Vegg
Tykkelse
3 mm
Lyddemping Rw
28 dB

Relaterte varer

KONTAKT MEG
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*