Heron Lyddempende skillevegg 200x135 cm m/hjul

2000x1350 mm

Heron

Varenr.
1010015
Lager
På forespørsel
Pris
kr 5 000 pr. stk.

Lyddempende skillevegg på hjul

Dette er en lyddempende skillevegg på hjul. Hjulene gjør at den er fleksibel og enkelt kan flyttes til de områder der det er behov. Godt egnet til bruk i sløydhaller, verksteder, terminaler, produksjonshaller o.l

Lyddempende skillevegg på hjul, også kjent som mobilt lyddempende skjermbrett, er en type lydabsorberende barriere som kan flyttes og plasseres der det er behov for å dempe støy. Heron lyddempende skillevegg er ofte brukt i industrielle og kommersielle områder for å skille arbeidsplasser og redusere støynivået. De er også nyttige i byggeplasser for å dempe støy som kan forstyrre naboer eller andre som befinner seg i nærheten.

Et annet bruksområde for Heron lyddempende skillevegg er i offentlige rom, for eksempel på flyplasser, togstasjoner og konsertarenaer. Her kan de hjelpe til med å skape separate soner for hvile eller arbeid, samt å dempe støy som kan forstyrre andre mennesker.

Lyddempende skillevegg på hjul er en enkel og praktisk løsning for å redusere støy i et område. De er lett å flytte og kan tilpasses ulike behov, og gir en effektiv måte å skille områder og dempe støy på.

Produktegenskaper:
  • Robust filtbasert skillevegg i solid stålrammeverk til absorbering av støy
  • Til fleksibelt bruk innendørs som fleksibel skillevegg til kontorlandskaper, produksjonshaller, skoler etc.
  • Fås med eller uten hjul


Ønsker dumer informasjon om vår lyddempende skillevegg på hjul? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 
Varemerke
Heron
Bruksområde
Offentlig miljø, Industri
Bygning
I rommet
Tykkelse
40 mm
KONTAKT MEG
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*